skip to Main Content
Flexibel op- en afschalen 24/7 bereikbaar First time fix Eigen vast contactpersoon

Jij bent de baas van jouw bedrijf. Maar gaat het om klantenservice, dan is jouw klant de baas. Vandaag de dag beslist de klant wanneer en hoe hij contact opneemt. Omdat jij daar als ondernemer niet de tijd voor hebt, kan je het klantcontact uitbesteden aan DIRECT. Ons klantenserviceteam leiden we helemaal op volgens jouw instructies. Op deze manier je klantenservice uitbesteden zorgt ervoor dat jij 24/7 bereikbaar bent.

Alle klantcontactkanalen

Geen klant is hetzelfde. Waar de een het liefst belt, geeft de ander de voorkeur aan een appje. Daarom bieden we bij DIRECT alle klantcontactkanalen aan: telefoon, e-mail, social media, whatsapp en live chat. Jouw DIRECT team beheert de kanalen die jij inzet: ze verzorgen de telefoonservice, doen de e-mail afhandeling, beheren social media services en jouw whatsapp voor bedrijven. En ook kan je aan dit team de live chat uitbesteden.

Bekijk hier de tarieven
gids blije klanten

Gratis gids om je klantenservice te verbeteren

Wil je je klantenservice verbeteren? Sla de handen ineen met DIRECT. Met onze hulp kan je in één keer het klantcontact optimaliseren. Voortaan ben je via alle mogelijke klantcontactkanalen bereikbaar, waar onze klantenservice-experts jouw klanten in jouw taal te woord staan. En ze zijn er op de momenten dat jij dat wilt; ook als dat midden in de nacht is. Wil je zelf alvast beginnen met de inrichting van jouw klantenservice? Download de gratis gids ’10 tips voor instant blije klanten’ en maak direct een vliegende start naar blije klanten.

Offline klantenservice diensten

Telefoon en e-mail. Het zijn twee klantenservicekanalen die al lang bestaan en zichzelf keer op keer weer bewijzen. Daarom noemen we dit offline klantenservice.

telefoonservice

Telefoonservice uitbesteden

Soms heb je geen tijd om de telefoon op te nemen. Je telefoonservice uitbesteden geeft rust; de specialisten van DIRECT beantwoorden elk telefoontje.

e-mail

Email management uitbesteden

Een volle inbox met e-mails die dagenlang onbeantwoord blijven; het is geen reclame voor je bedrijf. Laat je email management uitbesteden aan de specialisten van DIRECT, en verras je klanten met een snelle email afhandeling.

Online klantenservice diensten

Social media, live chat, WhatsApp… Het zijn klantenservicekanalen waarbij je altijd online moet zijn. Daarom noemen we dit online klantenservice.

social media

Social media services

We posten, reposten en sharen wat af. Positief. En negatief. Laat je social media webcare uitbesteden en houd de regie over wat er online over jouw bedrijf gezegd wordt. Met de social media services van DIRECT zorgen onze experts voor 24/7 social media monitoring. Dit doen we met de beste social media monitoring tools die er zijn op de markt.

live chat

Live chat uitbesteden

Op elke website, hoe intuïtief ook, dient zich weleens een probleem aan. Tijdens het zoeken van informatie, of het bestellen. Deze bezoekers zijn bíjna klant. Zorg dat je ze niet verliest door een chat service die online is. Laat je de live chat uitbesteden aan de specialisten van DIRECT, dan help je bezoekers meteen verder.

whatsapp

WhatsApp service uitbesteden

Appen doen we allemaal, dag in dag uit. Met WhatsApp voor bedrijven zet je dit vertrouwde en laagdrempelige klantenservicekanaal ook in voor je klanten. Door WhatsApp zakelijk te gebruiken maak je het klanten heel makkelijk om contact met je bedrijf op te nemen. Via de WhatsApp webcare beantwoorden de klantenservice-experts van DIRECT elk appje binnen enkele minuten.

Aanvullende klantenservice diensten

En je klantenservice uitbesteden kun je nóg een stapje verder trekken. Met DIRECT Assistent schakel je makkelijk een persoonlijke assistent in voor alle tijdrovende klussen: vertaalopdrachten, telefonische enquêtes afnemen, administratieve werkzaamheden en meer. Zie het als een virtuele receptie, een receptie op afstand. En met de DIRECT Planner houd jij de touwtjes in handen als het aankomt op personeel. Inplannen, urenregistraties, personeelsbezetting, roosters rondsturen – in ons overzichtelijke systeem is het niet langer urenlang puzzelen. En je personeel? Dat regelt alles in één app. Wel zo makkelijk!

voruwen agents telefoniste

De voordelen

  • Ruimere openingstijden

Of je nu kiest voor 24/7 bereikbaarheid óf voor bereikbaarheid tussen 7.00 uur en 20.00 uur, je openingstijden kun je met onze hulp flink verruimen. Desgewenst nemen we 24 uur per dag de telefoon voor je aan, maken we notities en plannen we afspraken in.

  • Directe afhandeling

Gemiddeld kunnen we meer dan 70% van de binnenkomende telefoontjes direct voor je afhandelen. Geef je ons meer informatie, dan kan dat percentage nog verder omhoog.

  • Snel en professioneel

We behandelen snel en professioneel de binnenkomende gesprekken en handelen alles klantgericht en volgens jouw instructies af.

  • Flexibel op- en afschalen

Zet ons als externe klantenservice aan en uit wanneer je daar behoefte aan hebt. We werken contractloos, en je zit nergens aan vast.

De tarieven van klantenservice uitbesteden

Of je per maand nu tien, vijftig of vijfhonderd telefoontjes, mailtjes of appjes ontvangt – onze service is er voor elke ondernemer. Je bepaalt simpelweg welk abonnement het beste past bij jouw bedrijf. Afhankelijk van welk abonnement dit is, betaal je extra bij voor je verbruik óf profiteer je van 75 gesprekken inclusief. Bij DIRECT houden we de kosten scherp en werken we niet met contracten. Blijkt het uitbesteden van telefoontjes niets voor jou? Dan kan je gewoon opzeggen.

Onderstaande tabel laat de kosten van de telefoonservice zien. In het tarievenoverzicht vind je de tarieven van de overige diensten.

BASICSMARTPLUSPREMIUM
Bereikbaar van 7.00 - 20.00 uur
24/7 bereikbaar--
Incl. 75 gesprekken--
Abonnementskosten per maand€29,95€138,50€51,25€206,75
BASICSMARTPLUSPREMIUM
Bereikbaar van 7.00 - 20.00 uur
24/7 bereikbaar--
Incl. 75 gesprekken--
Abonnementskosten per maand€29,95€138,50€51,25€206,75

De veelgestelde vragen over het uitbesteden van de klantenservice

Met hulp van DIRECT kan je in één keer het klantcontact optimaliseren. In het vervolg ben je via alle denkbare klantcontactkanalen bereikbaar. Onze klantenservice-experts staan jouw klanten in jouw taal te woord, op de momenten dat jij dit wenst. Ook als dit midden in de nacht is.

Met DIRECT kun je jouw openingstijden flink verruimen. Of je nu kiest voor 24/7 bereikbaarheid óf voor bereikbaarheid tussen 7.00 uur en 20.00 uur. We behandelen snel, professioneel, klantgericht en volgens jouw instructies de binnenkomende gesprekken af. Schakel DIRECT in en uit wanneer je daar behoefte aan hebt.

Via de online portal en de app heb je continu inzicht in gevoerde gesprekken. Uiteraard is het mogelijk bij te sturen door middel van een aanvullende briefing.

Bij DIRECT Klantcontact zorgen we ervoor dat wij een verlengstuk van jouw organisatie zijn. Door middel van een slimme briefing vertel je ons wat we moeten weten en samen vinden we de juiste toon en stijl. Onze professionele klantenservice-experts weten precies wat nodig is om jouw klantcontact uit te laten blinken.

Klant worden van DIRECT Klantcontact is heel gemakkelijk. Met één druk op de knop is het mogelijk je aan te melden. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt. Je profiteert van een gratis proefperiode van 14 dagen.

Bekijk hier de gehele FAQ

Een klantenservice specialist
spreken?

Meer weten over klantenservice uitbesteden? De vraag of jouw klanten online of offline beter af zijn is soms wat moeilijk te bepalen. Dat kunnen we ons erg goed voorstellen. De keuze voor bepaalde klantcontactkanalen ligt bijvoorbeeld aan de grootte van je organisatie, je type klanten en wellicht ook wel je product of dienst. Gezien de klant vooral graag direct contact heeft, en graag de keuze uit meerdere kanalen waardeert, denken we als klantcontactcentrum actief mee!

Laat je daarom geheel vrijblijvend adviseren door onze klantcontact specialisten. Neem middels het formulier hiernaast contact op met onze adviseurs.

Back To Top