skip to Main Content
Flexibel op- en afschalen 24/7 bereikbaar First time fix Eigen vast contactpersoon

Over ons

Dit is direct klantcontact

Over ons

Dit is direct klantcontact

Aangenaam kennis te maken, wie wij zijn

Wij zijn het team van DIRECT Klantcontact, aangenaam kennis te maken! Ons motto? Uitblinken in klantcontact. Dat is ons doel. Wij streven naar optimaal klantcontact en de beste klantbeleving voor klanten van onze partners.

Hoe we dat doen? Elke dag weer zorgen wij ervoor dat elk telefoontje, elke mail, elke chat, elk appje en elk social media bericht aan jouw bedrijf snel, vriendelijk en professioneel beantwoord wordt. Ook als je zelf even te druk bent om dit te doen, als je onderweg bent en zelfs als je ligt te slapen. Zo loop je nooit meer klanten mis, en bewaar je tegelijkertijd je focus om passievol te blijven ondernemen.

Zo omschrijven wij onszelf

Persoonlijk

Persoonlijk contact met onze partners en hun klanten is voor ons van groot belang. Wij werken met échte mensen, geen robots.

Flexibel

Wij zijn net zo flexibel als jij. Dat betekent dat je ons aan en uit kunt zetten wanneer je wilt. Je zit nergens aan vast.

Verbinden

Wij verbinden. Wij brengen onze partners en hun klanten samen en zorgen voor vertrouwen.

Ondernemend

Wij zijn ondernemers, net als jij. We zitten niet stil en steken onze handen uit de mouwen.

Sociaal

Een steentje bijdragen aan de maatschappij is belangrijk. Wij dragen zorg voor een veilige werkplek, waar iedereen welkom is.

kantoor jansbuitensingel

Ons pand aan de Jansbuitensingel in hartje Arnhem. 

Ondernemen Makkelijk Maken

DIRECT Klantcontact bestaat al sinds ruim 26 jaar en maakt onderdeel uit van DIRECT Service Groep. Samen zijn we ‘DIRECT’, en hebben we één doel: Ondernemen Makkelijk Maken. Dat doen we door diensten te verzorgen die ondernemers helpen zich weer te richten op hun core-business – op datgene waarvoor zij ondernemer zijn geworden.

Benieuwd wat we nog meer doen?

Onze missie en visie, wat wij doen

DIRECT Klantcontact is voor ondernemers die de optimale klantbeleving willen bieden, maar zelf niet de middelen of de tijd hebben om die waar te maken. Als externe klantenservice is DIRECT Klantcontact flexibel inzetbaar voor ondernemers en bedrijven, van klein tot groot. Via alle denkbare kanalen. 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar. Zo maken we Nederland elke dag een stukje klantvriendelijker.

Dit is ons team

Back To Top